Logo Garage AD

Gepubliceerd op 02/12/2020

Promotie
Print Afdrukken
AD Garage is terug !

AD Garage is terug in Nederland. Dat is goed nieuws voor garagisten en voor de autobezitter. De garagisten hebben als AD Garage toegang tot een compleet en duidelijk trainingsprogramma en technische support.

Zo worden ze nog slimmer en technischer en mochten ze er toch niet uitkomen staat er een team van experts voor ze klaar om de vragen te beantwoorden. Daarnaast zijn ze als een team goed vindbaar en bepalen samen wat er nodig is om u als consument nog beter van dienst te zijn. De kracht van samen, dat is de basis van het AD Garage concept. En zegt u nu zelf, samen is niet alleen slimmer maar ook veel leuker.

We maken een bezoek aan de AD Garage nog leuker in februari en maart. Komt u voor APK of een grote beurt ? Dan krijgt u een tony chocolony chocolade reep cadeau.

We zien u graag binnenkort in een van onze garages.

    Newsflash

    Newsflash

    Ontvang ons nieuws & handige tips