Logo Garage AD

AD Garage

Uw vertrouwde garage

Het team van de AD-garages zijn ware experts op technisch vlak. Zij onderhouden en repareren uw auto, ongeacht het merk, het model of de leeftijd. Het AD-garage netwerk is een netwerk met meer dan 4400 lokale werkplaatsen, verspreid over heel Europa. Onze monteurs worden voortdurend bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van automechanica en -elektronica. De teams van de AD -garages voeren het periodieke onderhoud van uw voertuig uit volgens de exacte voorschriften van het automerk. De fabrieksgarantie blijft dus altijd behouden.

API

AD Garage

De teams van de AD-garages zijn klaar voor elke klus. Periodiek onderhoud, een klein gebrek of een uitzonderlijke technische storing. We lossen het voor u op. In overleg met u en in samenwerking met de diverse partners waar we mee samen werken. Met meerdere technische trainingen per jaar blijven ze op de hoogte van de diverse ontwikkelingen in de markt. De technische ontwikkelingen gaan razendsnel. Mocht de kennis toch niet in huis zijn dan is met de de toegang tot autodata en een technische hotline het antwoord op de vraag snel gevonden. Samen lossen we het voor u op.

API

Autodistribution grossier

De AD garages werken nauw samen met de Autodistribution grossier. De Autodistribution grossier heeft een uitgebreide voorraad onderdelen in huis en heeft de beschikking over de voorraad op de lokale Autodistribution depots. Zo heeft de AD garage snel en tegen een goede prijs het juiste onderdeel voor uw auto in huis. De Autodistribution grossier organiseert trainingen en biedt technische support zodat de AD Garage op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. Ook lenen ze speciaal gereedschap uit om ook de lastige klussen goed en snel in orde te maken. Samen werken om het voor u goed en tegen een nette prijs in orde te maken.

Waarom kiezen voor AD Garage ?

Shield

De unieke AD Garantie in binnen- en buitenland

De klant is koning bij AD Garage. Krijgt u pech onderweg ? U bent bij elke AD Garage welkom. Wij lossen het samen voor u op. Een team, een taak. Omdat wij werken volgens de voorschriften van de fabrikanten en met onderdelen van originele kwaliteit blijft uw auto gewaarborgd met de fabrieksgarantie. Gegarandeerd vakwerk.

Shield

Excellente service

Uw auto is onmisbaar voor u, u wilt deze snel weer terug. Dat begrijpen wij. U wilt veilig rijden maar niet te veel betalen. Dat snappen we ook. We denken met u mee. Houden u op de hoogte van vorderingen als uw auto bij ons is. Geen verrassingen achteraf. U mag van ons een uitstekende service verwachten.

Shield

Kwaliteit tegen de beste prijs

Alle AD Garage monteurs zijn ervaren en recent technisch opgeleid. Onze garages zijn voorzien van de beste uitrustingen om diagnoses en reparaties te kunnen uitvoeren. We hebben de beste tools in huis om u goed en efficiënt weer veilig en tegen een nette prijs weer op weg te helpen.

Onze Diensten
Mail Neem contact op

Onze garages in Nederland

Onze garages

    Newsflash

    Newsflash

    Ontvang ons nieuws & handige tips